“Amboi Chef Wan, Macam Che Ta” Chef Wan mengamuk apabila gambarnya berpakaian seperti wanita di muatnaik

Baru-baru ini beberapa keping foto Chef Wan berpakaian wanita tersebar di media sosial menjadi perhatian netizen. Rata-rata netizen terkejut dengan foto itu dan menganggap ianya keterlaluan.

Walau bagaimanapun, pihak Chef Wan tampil memberi penjelasan. Menurutnya, itu adalah foto lama 15 tahun lalu ketika menghadiri satu majlis korporat.

Menerusi laman Instagram Makcik Puaka, foto Chef Wan berpakaian wanita itu mendapat kritikan ramai netizen. Walaupun pihak Chef Wan sudah memberi respon, namun masih ada juga yang tidak berpuas hati dan menganggap ianya tidak masuk akal. Yelah dah nama pun ikut tema kan?

Aiyo that was cerita basi la…15 yrs ago i went with my daughter to a 40th birthday of a high society corporate lady..more than 200 guests suami kena drag…wife kena jadi man is call ” fabulous drag ” thema celebration fancy dress itu..Tapi sakai Melayu ni cerita lama pun nak aib kan saya dan viral all these things…kita tengok paperdoll show pun kita gelak..or si Dee dress in drag as a host tak pulak jadi issue..ini party theme its not like saya suka2 drag pi jual badan tepi jalan ke..more than 200 guests all dress up bukan i seorang…busuk hati semua tu.

sumber : OH bulan

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*