“Pernahkah saya menghina rakyat selama ini?” Najib Razak

“Selama Ini, Saya Tidak Pernah Menghina Rakyat” – Najib Razak. Netizen: “Kau tak pernah hina rakyat… kau cakap kangkong turun harga apa tu!!! mentang2 kau kaya suruh rakyat makan kangkung..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Dalam masyarakat kita kadang-kadang kita tidak dapat mengelakkan diri daripada kejadian yang tidak baik seperti dihina oleh orang lain. Pada satu ketika, kita semua menjadi sasaran komen yang menghina. Sekiranya penghinaan itu seolah-olah nyata, dan tidak ada percubaan sesat dalam satu lelucon, keadaan itu boleh menyakitkan dan mengelirukan. Penghinaan tidak selalu datang dalam bentuk yang membolehkan anda tahu dengan segera bahawa anda telah dihina. Penghinaan yang dibungkus dalam pujian, sebagai contoh, meletakkan anda dalam kedudukan yang tertanya-tanya sama ada untuk bertindak balas terhadap pengurangan tersirat atau ekspresi pujian yang jelas.

Penghinaan mudah kelihatan agak kurang membingungkan kerana mereka mempunyai makna dan tujuan yang jelas: Orang asing yang melintas anda ketika anda memakai t-shirt Tom Brady memandang anda dan menjerit, “Patriot adalah sekumpulan penipu!” Penghinaan itu, walaupun bertujuan untuk pasukan dan quarterback, adalah dengan kesimpulan yang bertujuan untuk anda sebagai peminat.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan admin semata-mata. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. “Selama Ini, Saya Tidak Pernah Menghina Rakyat” – Najib Razak. Saksikan

sumber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*