SAHIH? Ini kisah ‘Seram’ Disebalik perkahwinan Najib Razak & Rosmah Mansur.

Selamat datang ke video chennal.

Yang Berhormat Dato’ Seri Haji Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak ialah ahli politik Malaysia dan merupakan bekas Perdana Menteri Malaysia ke-6, yang mana beliau menjawat jawatan dari 3 April 2009 hingga 9 Mei 2018.

Yang Amat Berbahagia, Datin Paduka Seri Hajjah Rosmah binti Mansor ialah isteri kedua kepada Perdana Menteri Malaysia yang keenam iaitu Dato’ Seri Mohd Najib Tun Razak . Beliau dilahirkan di Kuala Pilah, Negeri Sembilan pada 10 Disember 1951. Selain itu, beliau juga merupakan bekas Canselor Universiti Selangor (UNISEL).

Nikah sini,dekat rumah sini,Jadi nak nikah dekat rumah sini cuma panggil saudara mara yang terdekat sahajalah.dalam 14-15 orang.Tok Ariffin(Suami Datin)kata semasa arwah masih hidup,apa pulak ini bukan kenduri Arwah,Ini kahwin apa pula 14-15 orang sahaja.Selepas itu dia panggil orang Umno ada la dekat 80 orang,penuh la rumah ini.Ambil suami orang mcam tula!Masa tu Najib nak bertanding ketua pemuda (Umno )Takut la nama dan imej tercemar.Najib memang sejak awal kahwin lagi sudah takut dengan isteri (Rosmah)?Memang takut lah.Dia ambil isteri orang takut la dia….semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.

Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan rakan2.

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.

sumber : Dharian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*